Üzembiztonságra érzékeny ipari létesítményektől beszámított és felvásárolt használt akkumulátorok szulfátlanítás és 5 órás kisütés (C5/K5) után teljesítmény és külalak válogatáson esnek át. Ezek az összeválogatott cellák mind korban, mind teljesítményben alkalmasak arra, hogy fel lehessen használni alkatrészként újra összeállított akkumulátorokban. Értékesítendő használt akkumulátoraink névleges teljesítményükhöz képest 65-98% teljesítményűek.       3 hónap általános garanciát vállalunk valamennyi általunk összeszerelt használt akkumulátorra amely garancia idő opcióként további 3 hónappal meghosszabbítható úgy, hogy a felhasználó az adattáblán feltüntetett garancia idő lejárta előtt, akkumulátor karbantartást rendel meg. Ennek költsége megrendelőt terheli. Általános tapasztalat, hogy szélsőséges igénybevételektől mentes üzemeltetés és megfelelő karbantartás mellett a használt termékek üzemideje nem tér el jelentősen az új gyártmányokétól, a hozzávetőlegesen 50%-al kedvezőbb bekerülés mellett.

Használt akkumulátor beszerzését nem javasoljuk napi termelésben résztvevő emelőgépekbe, vagy több műszakos működés esetén. A használt akkumulátorok üzemeltetését csak pontosan tisztázott üzemi körülmények és műszaki egyetértés estén javaslunk.

Használt akkumulátorok szállítása raktárról történik de egyes esetekben a várakozási idő akár 60 hét is lehet. Ennek oka a tervezhetetlen alapanyag beszerzés. Előjegyzést felveszünk.

Raktáron lévő használt akkumulátoraink nem minden esetben kerülnek fel honlapunkra, ezért ilyen igény estén a KAPCSOLAT menüpont alatt kérjen ajánlatot!

 

DSCF2170, Használt targonca akkumulátorok