Üzembiztonságra érzékeny ipari létesítményektől beszámított és felvásárolt használt akkumulátorok szulfátlanítás és 5 órás kisütés (C5/K5) után teljesítmény és külalak válogatáson esnek át. Ezek az összeválogatott blokkok mind korban, mind teljesítményben alkalmasak arra, hogy fel lehessen használni alkatrészként újra összeállított akkumulátor csomagokban. Értékesítendő használt akkumulátoraink névleges teljesítményükhöz képest 65-98% teljesítményűek. 1 hónap általános garanciát vállalunk valamennyi használt blokk akkumulátorra.

Használt akkumulátor beszerzését nem javasoljuk napi termelésben résztvevő gépekbe, vagy több műszakos működés esetén. A használt akkumulátorok üzemeltetését csak pontosan tisztázott üzemi körülmények és műszaki egyetértés estén javaslunk.

Használt akkumulátorok szállítása raktárról történik de egyes esetekben a várakozási idő akár 60 hét is lehet. Ennek oka a tervezhetetlen alapanyag beszerzés. Előjegyzést felveszünk.

Raktáron lévő használt akkumulátoraink nem minden esetben kerülnek fel honlapunkra, ezért ilyen igény estén a KAPCSOLAT menüpont alatt kérjen ajánlatot!

DSCF3126